Προφίλ

Το Apollo Beach Hotel βρίσκεται στο Μαραθιά Φωκίδας, σε μια προνομιακή θέση στον Κορινθιακό με φόντο τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Το γραφικό τοπίο βουνού και θάλασσας προδιαθέτουν ήρεμη και ευχάριστη διαμονή και το καθιστούν ένα ξεχωριστό προορισμό για χειμώνα και καλοκαίρι.

Το Apollo Beach hotel είναι ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα το οποίο διαθέτει 24 διαμερίσματα, πάρκινγκ, εξωτερική πισίνα, pool bar, εστιατόριο και beach bar το οποίο απέχει μόλις λίγα μέτρα απο την οργανωμένη παραλία.

Στο κέντρο του συγκροτήματος βρίσκεται το pool bar και η πισίνα των 165τμ, η οποία περιβάλλεται από ξαπλώστρες και τραπεζοκαθίσματα. Ιδανικός χώρος για να ηρεμήσετε κάτω απο τη σκιά των πλατανιών και αέρινων πανιών που τυλίγουν τις ξύλινες πέργκολες. Στη συνέχεια, συναντάτε το εστιατόριο, ένα εύχαριστο περιβάλλον γεμάτο πράσινο και θέα τη θάλασσα, όπου θα ανακαλύψεται, γευόμενοι, τα μυστικά της ελληνικής κουζίνας! Κατεβαίνοντας τα πλατύσκαλα του εστιατορίου θα βρεθείτε στο πλακόστρωτο χώρο του beach bar όπου μπορείτε να απολαύσετε το καφεδάκι σας ή το ουζάκι σας μόλις λίγα μέτρα από την θάλασσα.